Beoordelingen van Restaurant Sphinx Almere

Recente recensies van Restaurant Sphinx Almere

5 sterren na 45 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza die er bestaat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en warm bezorgt

, 09-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super snel top geregeld

, 04-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na ruim anderhalf uur nog geen bestelling en gebeld. Degene aan de telefoon sprak in eigen taal daar met iemand. Mijn bestelling waarschijnlijk verkeerd bezorgd Vervolgens na 2u eindelijk eten. De kapsalon heel veel patat en weinig vlees en zurige smaak v iets. Niet lekker. Erg jammer

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was perfect maar een bezorgtijd van 2 uur is niet te aanvaarden dan moeten ze een bestelling opnamen stop uit voeren dan weet een klant waar hij aan toe is.

, 30-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd echt heerlijk..alleen bezorgtijd mag ietsjes beter. Er werd aangegeven dat het er rond 18.30 (45min) is echter werd dit 18.50..maar los daarvan is Sphinx ECHT een aanrader voor t eten..meer dan 5 sterren waard!

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker,mijn bestellingen is klaar op tijd,vriendelijk personeel,superrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip was te droog

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker jammer dat sparibs uitverkocht zijn

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker morgen de 2de

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker Maar ik betaald met 50€ Kreeg 20ct terug

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service , lekker eten ,

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Garnalen uit oven was lekker maar wel.weinig voor de prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestel hier heel vaak altijd heerlijk ! aardige bezorger

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, en altijd voldoende en super snel bezorgd

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 1 uur moeten wachten op onze bestelling doordat het systeem uitviel. Het eten was wel lekker en goed warm

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top lekker eten

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je geen mayonaise kan bestellen voor bij de patat in de schotels.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Alleen had ik een familysize ijsbeker medium besteld maar die was maar voor 3 kwart gevuld. Verder was er echt niks mis mee.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker maar beetje koud

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker! Snelle bezorging.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben al regelmatig klant bij Sphinx vanwege de altijd lekkere maaltijden die Sphinx voorschotelt. Ik ben zeer tevreden over het eten als wel de bezorging. Raad het zeker aan. Ik hoop dat ondanks de 'vreemde' omstandigheden jullie toch de kop boven water weten te houden. Groetjes, michèl.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie!!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, lekker eten. Op deze website heb je meer keus (bijvoorbeeld als je nog ui of salami op je pizza wilt). Zal vaker via de website bestellen ipv thuisbezorgd

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker en voldoende. De bezorging is supersnel. We bestellen al jaren bij de sphinx

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten bestel er al een heletijd altijd lekker

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed! We hadden laat besteld maar de vriendelijke man vond het geen probleem om te bezorgen en kwam zelfs terug voor de milkshake (die ik zelf al was vergeten)

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en keurig op tijd bezorgd.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd!